Hvem er hvem

 

Ronny Heicker:
Spiller bas, mandolin og guitar og synger kor. Ronny har igennem tiderne spillet og medvirket i forskellige bands og i div. teatersammenhænge. Bl.a. Har han spillet i grupperne Hjerter Tre, Pablo, Den Kgl. trio og i Green Melon.

Bob Schulze:
Fritidsmusiker, tekstforfatter, guitarist og sanger/shantymand i Nor.
Bob har tidligere spillet og medvirket i div. bands som den hedengangne shantygruppe Forebitters, Green Melon, Alfa&Bodega samt Ebert´s Café trio og har herudover medvirket i div. kabaretter og musicals samt musikproduktioner
Bob spiller primært på akkustisk guitar, men gør sig også på ukulele og skeer.

Jens Albert:
Autodidakt musiker indenfor specielt strengeinstrumenter. I Nor spiller JA på irsk bouzouki, mandola og zittern. Herudover synger han og skriver en del af gruppens materiale. Har tidligere spillet i grupperne Forebitters, Pablo, Maj Band og div. rockbands og spiller stadig en del børnemusik. Han har medvirket på en del musikproduktioner.
 
Steffen Sørensen
Violinist og sanger. Steffen har spillet i symfoniorkester og rockband såvel som til diverse musicals og har også tidligere optrådt med musik i folk-genren. Er nyeste (og yngste) medlem i NOR, og sikrer dermed bandet en gennemsnitsalder på 55."
 
 
Torben Heegaard 
Har i mange år været en del af forebitters og Nor og har gennem sine mange år spillet i mange forskellige sammenhæng, ligesom han har medvirket på en del musikproduktioner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
@ Administrator NOR | 4220 Korsør - DK